Telefon: 7876 8672 – kontakt@shoto.dk

TILBUD – klik her!

Overvejes der skiferie, så gør det helt rigtigt og lav et kæmpe postyr ud af forberedelserne så det bliver noget I aldrig kommer til at glemme igen.

Planlæg og gør et stort nummer ud af begivenheden, så den sjældent vil blive glemt igen

Nogle familier rejser indimellem afsted til andre lande, når der er sparet lidt op til en tur ud af Danmark i en lille feries tid. Andre familier har det bedst med at være derhjemme eller i det mindste holde sig inden for de danske grænser, så de hele tiden kender nogenlunde til forholdene og ved hvad der skal gøres i forskellige situationer. 

Det er ikke alle familier der egentlig har råd til at tage afsted rundt omkring i verdenen og derfor er det også mere end normalt når børn når at blive halvstore før de endelig kommer afsted på ferier som f.eks. skiferier. Er tiden endelig blevet til at der skal rejses på skiferie, så gør et kæmpe nummer ud af det, køb whiteboard tavler, hold familiemøder med gode forslag og ideer til turen og sørg for at hele ferien bliver noget i alle sent vil glemme igen.

Har du aldrig selv været afsted på skiferie og er det egentlig tanken om at skulle rejse væk hjemmefra og samtidig at skulle begive sig op på pister for første gang uden at vide hvad det egentlig kræver, så kan det være en god idé at høre om gode råd og guides fra venner og familie. Noget du helt sikkert vil blive husket på at få købt til turen er skitøj og udstyr, der rent faktisk kan holde til sneen.

Bare rolig – du skal nok få din solferie

Er du egentlig ikke selv helt skudt i idéen om at skulle rejse afsted på skiferie og synes du det er pænt ærgerligt at ferien skal være en skiferie, når der nu endelig er skrabet penge sammen til en ferie, så skal du ikke antage at du ikke behøver solcremen i tasken, fordi du jo ikke skal ligge på en strandstol med paraplydrinks og stege i solens hede. 

Skiferier kan overraske meget i forhold til hvor meget kulør man kan hente hjem på sådan en ferie og det kan lige præcis godt være en god idé at huske solcremen, for det går stærkt med at opsnappe solen og pludselig har man, inden man overhovedet når at se sig om, fået rød sol-tud og sol rødmende kinder af et par ture ud i sneen.